KOKATAT UDSALG - SPAR OP TIL 70% - BEGRÆNSET ANTAL

4299

BIC Tobago Sit-On-Top kajakpakke - 2 personers

Special Price 4.299,00 kr. Regular Price 10.000,00 kr.

Dobbelt antal sæder - Dobbelt så sjovt!
Fed sit-on-top kajak til familien
Stor stabilitet uden at gå på kompromis med farten

Størrelsesguide : Størrelsesguide
Uundværligt ekstra grej
TILFØJ
As low as 499,00 kr. Regular Price 800,00 kr.
TILFØJ
BESKRIVELSE

BIC Tobago Sit On Top dobbelt kajak er den perfekte familiekajak, med plads til 3 personer og hvor der er lagt stor vægt på komfort og sikkerhed. De ergonomiske sæder og det veludviklede design giver masser af muligheder for sjov for hele familien.

Sports Sit-On-Top kajakkerne er fundamentet i BIC’s succes når det handler om Sit on Top kajakker. Med kombinationen af innovativt design, høj kvalitet og en høj stabilitet i for hold til fart, har disse kajakker skab BIC’s renommé for Sit On Top kajakker af højeste kvalitet. Designet er kompakt og kajakkerne har en utrolig flot finish. Det lette glid i vandet, den høje stabilitet og det at de er lette at håndtere på land, gør disse kajakker perfekte til familien og til sommerhuset.

Kajakken har tre sæder, hvor det midterste er udformet som et motorcykel sæde, hvilket giver et godt sæde til børn, men som også gør det muligt at ro kajakken for en person. I bagenden er der et solidt hjul og sammen med det kraftige håndtag i forenden, er kajakken lige til at trække over parkeringspladsen og ned til stranden. Den kan selvfølgelig også bæres af to personer. Der er indbygget fodstøtter og de ergonomiske sæder giver rigtig god sidekomfort, også hvis man ønsker at tage på en længere tur. Kajakken har også dæksliner, plads til oppakning på bagdækket og flaskeholdere.

Tobago SOT kajakken er med sit stabile design og lette glid i vandet, perfekt til familiens tur til stranden. Da den er let at transportere til vandet, er den også perfekt til sommerhuset. Ekstra udstyr til Tobago omfatter forskellige typer sæder og ryglæn, og knæstropper.

 • Længde: 395 cm.
 • Bredde: 80 cm.
 • Vægt: 32 kg.
 • Antal Personer: 2 voksen + 1 barn.

Pakken består af:

 • 1 x BIC Tobago Kajak
 • 2 x Høfde Q delbar pagaj
 • 2 x AM deluxe sæde
DETALJER
Specifikationer
SKU BIC Tobago Sit-On-Top kajakpakke - 2 personers
Brand BIC Sport
LIDT OM BRANDET

Bic Sport er en producent af højkvalitets udstyr til vandsport, herunder kajakker, paddleboards, windsurfing og kitesurfing. Virksomheden blev grundlagt i 1979 i Frankrig og er kendt for at tilbyde innovative og pålidelige produkter til overkommelige priser. Bic Sport er også kendt for at bruge avancerede teknologier i deres produkter, såsom termoformning, for at øge styrken og letheden i deres kajakker og paddleboards.

Bic Sport har et bredt udvalg af produkter, der passer til både begyndere og erfarne vandsportsudøvere. Deres kajakker og paddleboards er designet med fokus på komfort, stabilitet og manøvredygtighed, hvilket gør dem lette at styre for både nybegyndere og erfarne brugere.

Alt i alt er Bic Sport et velrenommeret brand, der leverer højkvalitetsudstyr til vandsport til overkommelige priser, og er et godt valg for dem, der søger en pålidelig og innovativ vandsportsudstyr.

OM KAJAKHUSET

KAJAKHUSET

Velkommen til KajakHuset.dk

Hos KajakHuset beskæftiger vi os med alt udstyr til havkajakker og kan også hjælpe med surfkajakker, toerkajakker, børnekajakker og kanoer. Vi har alt det nødvendige udstyr til netop dit behov, om du er kaproer, friluftsentusiast eller derimellem.

Vi bor i en 500m2 stor butik på Gåseagervej 12 i Egå ved Århus. 

Hos KajakHuset får du:

 • Udførlig og reel vejledning, når du skal vælge kajak.
 • Professionel hjælp med udgangspunkt i dine behov og ønsker.
 • Stort udvalg i PE og glasfiber kajakker.
 • Stort udvalg i beklædning og sikkerhedsudstyr

Prøveture: Drømmer du om en tur i din drømmekajak inden køb er du altid velkommen. Send os gerne en mail eller giv os et kald inden du kommer så vi kan gøre kajakken klar. 

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Egå, Aarhus kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Begynder boards er hvad man kalder Malibu eller Longboards og er fra 7'3'' til 9'9''. De har meget volumen så man både fanger bølgerne og kommer i planing. Små boards til lette surfere, lange boards til tunge surfere. Det er virkelig klogt at vælge en 7´9 til sommerhuset eller til at par ture om året i vesterhavet. Her får man noget man til enhver tid kan komme op og stå nogle meter på. Det er let og det er sjovt alle kan være med.

Inden for de sidste år er Hydro Fish og Egg design blevet mere og mere fremtrædende, de er designet til Europiske forhold. De er korte, brede og har megen volumen, så de kommer i planing hurtigt, fanger mange bølger og så korte at de kan snitte Danske bølger, der rejser sig hurtigt og med meget kort afstand.